Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Article dans une revue

Consumption of Ultra-Processed Food and Its Association with Sociodemographic Characteristics and Diet Quality in a Representative Sample of French Adults

Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal-cnam.archives-ouvertes.fr/hal-03706175
Contributeur : Aurélie Puybonnieux Connectez-vous pour contacter le contributeur
Soumis le : lundi 27 juin 2022 - 14:58:10
Dernière modification le : vendredi 5 août 2022 - 14:54:01

Fichier

nutrients-13-00682-v2.pdf
Publication financée par une institution

Licence


Distributed under a Creative Commons Paternité 4.0 International License

Identifiants

Citation

Giovanna Calixto Andrade, Chantal Julia, Valérie Deschamps, Bernard Srour, Serge Hercberg, et al.. Consumption of Ultra-Processed Food and Its Association with Sociodemographic Characteristics and Diet Quality in a Representative Sample of French Adults. Nutrients, MDPI, 2021, 13, ⟨10.3390/nu13020682⟩. ⟨hal-03706175⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

8

Téléchargements de fichiers

5